CULTURA

El teatre per a tots els públics torna a Sant Boi

En aquesta edició de primavera, la Temporada d'Arts Escèniques té programades dues produccions de gran format

Pel que fa a la proposta de Teatres en Xarxa, la temporada s'afegeix a la primera edició del Festival Zero

Ramon Madaula (esquerra) i Jordi Bosch (dreta), en una escena d’Adossats.

Ramon Madaula (esquerra) i Jordi Bosch (dreta), en una escena d’Adossats. / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El diumenge 21 de gener va començar la nova edició de la Temporada d'Arts Escèniques a Sant Boi de Llobregat. La programació es va inaugurar a Can Massallera i Cal Ninyo amb el drama 'Els tres aniversaris', de Rebekka Kricheldorf, una interpretació lliure de la peça 'Les tres germanes', de Txékhov, i 'La Superbleda', amb la pallassa Elena Escobar.  Fins al juny, la temporada oferirà propostes al públic adult i familiar a Can Massallera, Cal Ninyo i els centres.

En aquesta edició de primavera, la Temporada d'Arts Escèniques té programades dues produccions de gran format. A part de 'Els tres aniversaris', el 6 de maig tindrà lloc la representació de 'Sol solet' (amb Mercè Arànega, Laura Aubert i Javier Beltran), d'Àngel Guimerà.

Musical i compromès

Cal destacar també la proposta de teatre musical 'España ingobernable' (18 de febrer), un espectacle d'Alberto San Juan i Fernando Egozcue que, a través de cançons basades en les lletres de coneguts poetes (Lorca, Cernuda, Gloria Fuertes, Miguel Hernández, Albert Pla, entre d'altres), relata episodis clau de la història i la societat espanyola del segle XX.

Pel que fa a la proposta de Teatres en Xarxa, la temporada s'afegeix a la primera edició del Festival Zero. Es tracta d'una oferta alternativa, de petit format, que té com a objectiu acostar les arts escèniques a nous públics. Així, el dia 11 de març, Can Massallera presentarà durant el matí peces de dansa contemporània, un taller creatiu per a nens i espectacles multidisciplinaris i de creació col·lectiva.

Per a nadons

Notícies relacionades

L'apartat dedicat als espectacles familiars continua apostant pels nadons, a més d'incloure altres ofertes. Com a novetat de l'edició, Can Massallera presentarà 'Sin palabras (se las llevó el aire ...)', premi Millor Espectacle per a la Primera Infància FETEN 2016.

Més notícies de Sant Boi a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Teatre