Sant Boi millora la freqüència dels busos que la connecten amb Barcelona

L'AMB ha reforçat les línies en detectar un increment de la demanda de serveis

Un autobús de la línia 7, a Passeig de Gràcia amb Diagonal.

Un autobús de la línia 7, a Passeig de Gràcia amb Diagonal. / JOAN PUIG

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les línies de bus L70 i L72, que connecten Sant Boi amb Barcelona i amb altres municipis del voltant, tenen una millor freqüència de pas durant aquesta última setmana del mes d'agost en comparació amb el mateix període de l'any passat.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha reforçat la freqüència de pas d'aquestes dues línies en detectar un increment de la demanda de serveis el mes d'agost. Així, durant aquesta darrera setmana d'agost, les línies L70 i L72 tenen una freqüència de pas de 30 minuts. Durant les setmanes centrals d'agost, la freqüència de pas de les dues línies era de 40 minuts.

Demanda creixent

Les línies L70 i L72 connecten Sant Boi amb Barcelona, passant pel Prat de Llobregat i l'Hospitalet de Llobregat. Segons l'AMB, l'agost del 2016 la demanda dels serveis d'autobús de Sant Boi i d'altres municipis va incrementar un 8,4% en comparació amb l'agost del 2015.

Notícies relacionades

A més de les dues línies que passen per Sant Boi, aquest estiu l'AMB ha reforçat vuit línies més que donen servei a altres zones metropolitanes, amb l'objectiu de satisfer la demanda creixent, incentivar l'ús del transport públic i reduir l'ús del vehicle privat.

Més notícies de Sant Boi a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA