Sant Boi estrena una zona d'esbarjo per a gossos

El consistori ha invertit 15.000 euros en aquesta instal·lació

El nou espai d’esbarjo per a gossos.

El nou espai d’esbarjo per a gossos.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sant Boi compta amb un nou espai d'esbarjo per a gossos al barri de Camps Blancs, que es va inaugurar el 28 de juliol. L'espai està situat en una zona verda, entre el carrer de la Riera Fonollar i l'avinguda d'Aragó, sota l'estadi de beisbol i softbol. La nova instal·lació té 1.500 mi substitueix la ubicada a prop de l'àrea de pícnic.

Aquesta nova zona d'esbarjo per a gossos està dividida en dues parts, una de les quals està pensada per a gossos de menys de 15 kg. A més, l'espai disposa d'una font d'aigua potable a l'exterior. L'Ajuntament de Sant Boi ha invertit 15.000 € euros en aquesta instal·lació.

6 espais a la ciutat

A més d'aquesta nova àrea, Sant Boi compta amb 5 zones més d'esbarjo per a gossos: al carrer Benviure, al carrer Pablo Picasso, a Ciutat Cooperativa, al parc del Saló i al parc de la Muntanyeta. A la ciutat hi ha censats més de 6.000 gossos. Aquests espais suposen uns espais de joc, passeig i socialització per als gossos que els freqüenten i ajuden a mantenir els carrers nets.

Notícies relacionades

Les normes d'ús d'aquests espais són senzilles: els gossos, a excepció dels considerats potencialment perillosos, poden estar deslligats, però han d'estar vigilats per la persona responsable. Els excrements s'han de recollir i dipositar de manera higiènica a les papereres habilitades, i s'ha d'assegurar que la porta del recinte queda sempre tancada perquè els animals no es puguin escapar.

Més notícies de Sant Boi

Temes:

Gossos