La Santboiana celebra la Copa del Rei de rugbi davant de dues mil persones

L'equip santboià es va imposar per 16-6 al Silverstorm El Salvador de Valladolid

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SANT BOI

Dues mil persones s'han reunit aquest dilluns, dia 1 de maig, a la plaça de l'Ajuntament de Sant Boi per celebrar el títol de la Copa del Rei de Rugbi, aconseguit diumenge per la UE Santboiana a Valladolid.

Aquest és el dotzè títol de la Copa en la història del club i el primer des de l'any 2000.

 

L'equip ha celebrat el triomf amb una desfilada que ha recorregut diversos carrers de la ciutat a partir de les 18.30 hores, des de l'estadi Baldiri Aleu fins a la plaça de l'Ajuntament.

Allà han sigut rebuts, al voltant de les set de la tarda, per un públic entusiasta amb crits de: 'Sí, sí, sí, la Copa ja és aquí' i 'Campiones, campions'.

 

A la plaça de l'Ajuntament se'ls ha fet el passadís d'honor al ritme d'una batucada i, en companyia dels membres del consistori, han pujat al balcó de la Casa de la Vila.

ELS PARLAMENTS

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha valorat la tasca del club com "un exemple", i ha destacat que el títol "ens omple d'orgull com a ciutat i ens fa sentir un Sant Boi millor".

També ha tingut paraules d'elogi per "al millor club i la millor afició del món".

 

El president de la UE Santboiana, Miquel Martínez, va afirmar que aconseguir aquest títol "és el fruit de tota una temporada treballant i de molts anys d'esforços que ara es veuen recompensats".

El president ha donat les gràcies a l'afició, al poble i a les moltes institucions i entitats que han recolzat la Santboiana de cara a la final.

A PER LA LLIGA

L'entrenador, Lewis Williams, altres membres del cos tècnic i els jugadors han intervingut a continuació, un a un, i destaca l'espectacular rebuda que van tenir a Valladolid per part de l'afició santboiana.

Han parlat del club local com "una gran família" i van afirmar que "això no s'acaba aquí" perquè ara van "per la Lliga".

 

La final de la Copa del Rei de rugbi es va jugar aquest diumenge a l'estadi José Zorrilla de Valladolid. L'equip santboià es va imposar per 16-6 al local Silverstorm El Salvador.

Notícies relacionades

Centenars de santboians i santboianes es van desplaçar a la ciutat castellana per veure la final i recolzar l'equip en directe.

Més notícies de Sant Boi a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Rugbi