Entitats i personalitats de Sant Boi donen suport a la Santboiana per a la final de Copa

L'ajuntament ha publicat un vídeo en el qual apareixen, entre d'altres, Marc Gasol o Manel Esteller

Imatge d’arxiu de la UE Santboiana.

Imatge d’arxiu de la UE Santboiana.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SANT BOI

Amb el crit de 'Ferro, Sant Boi' diferents col·lectius de la ciutat han fet un vídeo per donar suport a la Santboiana per a la final de la Copa del Rei de rugbi.

 

Aquesta és la manera com la ciutat de Sant Boi es prepara per a la final d'aquest diumenge, 30 d'abril, la primera en deu anys, a la qual s'arriba amb un ambient tens per l'elecció de l'estadi.

 

 

El partit, que enfrontarà la Santboiana amb el Silverstrom Valladolid, es disputarà finalment a l'estadi José Zorrilla de Valladolid, malgrat les queixes dels de Sant Boi.

 

La previsió és que dels més de 20 mil assistents al partit, només es vendran 500 entrades a aficionats de l'equip català.

TOTA UNA CIUTAT AL DARRERE

Davant d'aquesta situació, el vídeo reivindica la ciutat com a “bressol del rugbi” i mostra el suport que tindrà l'equip malgrat la distància: “Junts a la final de la Copa del Rei”.

 

Entre entitats esportives i culturals de la ciutat, al vídeo també apareixen personalitats santboianes com el jugador de bàsquet Marc Gasol, que crida el lema “Ara i sempre. Ferro, Sant Boi!”.

 

De les intervencions individuals també destaca la del doctor i genetista santboià Manel Esteller, que amb bata blanca i pilota de rugbi a la mà posa de manifest que “l'esforç i la perseverança sempre té recompensa”.

 

Finalment, l'alcaldessa Lluïsa Moret mostra el seu suport a l'equip i els transmet que “tot el poble està amb vosaltres”.

 

Notícies relacionades

'Ferro, Sant Boi' és el crit d'ànim característic de la Santboiana.

Més notícies de Sant Boi 

Temes:

Rugbi