L'Ajuntament de Sant Boi expressa el seu suport a la Santboiana en la seva petició d'un camp neutral

El club va emetre la setmana passada un comunicat en el qual lamentava la polèmica generada en relació amb aquesta qüestió "sense tenir en compte la veu ni l'opinió de la Unió Esportiva Santboiana"

Imatge d’arxiu de la UE Santboiana.

Imatge d’arxiu de la UE Santboiana.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SANT BOI DE LLOBREGAT

L'Ajuntament de Sant Boi ha expressat el suport institucional a la Unió Esportiva Santboiana (UES) en la seva voluntat de disputar en un camp neutral la final de la Copa del Rei de rugbi, prevista per al pròxim dia 30 de maig entre l'equip de Sant Boi i el Silverstorm El Salvador de Valladolid.

El club va emetre la setmana passada un comunicat en el qual lamentava la polèmica generada en relació amb aquesta qüestió "sense tenir en compte la veu ni l'opinió de la Unió Esportiva Santboiana".

"IGUALTAT DE CONDICIONS"

La UES vol "jugar en un camp neutre, en el que els dos equips puguin competir en igualtat de condicions i, sobretot, puguin projectar la marca 'rugbi' amb les màximes garanties en tot el territori".

El club de Sant Boi ha anunciat que treballa per trobar les seves alternatives a l'Estadi Zorrilla de Valladolid "que reuneix les condicions d'aforament imposades per la Federació Espanyola de Rugbi (FER) i que es tracta d'una ciutat neutra"  i ha emplaçat la Federació i el Silverstorm el Salvador "a treballar junts amb aquestes opcions".

OFERIMENT DE L'AJUNTAMENT

Notícies relacionades

L'Ajuntament s'ha ofert al club per realitzar les gestions que siguin necessàries per complir l'objectiu de portar aquesta final històrica per a la UES en un terreny neutral.

Més notícies de Sant Boi

Temes:

Rugbi