SOCIETAT

Lluïsa Moret rep a l'alumnat emprenedor de Sant Boi

Dos centres escolars de la ciutat catalana han creat tres cooperatives amb finalitats socials

santboi

santboi

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SANT BOI DE LLOBREGAT

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, va entregar fa uns dies els CIF a les tres cooperatives d'escolars que participen en la tercera edició del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola impulsat per la Diputació de Barcelona. 

L'acte va comptar amb la presència del tinent d'alcaldia de Territori i Desenvolupament econòmic, José Ángel Carcelén, i la tinenta d'alcaldia de Ciutat Educadora, Alba Martínez. Els centres escolars que participen en aquesta tercera edició són l'Escola Parellada i l'Escola Vicente Ferrer (que s'incorpora aquest any).

ESCOLA PARELLADA I VICENTE FERRER

Els alumnes de 5è de primària de l'Escola Parellada (2 línies) i de 6è de l'Escola Vicente Ferrer (1 línia) van ser rebuts a la sala de plens pels representants municipals.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va agrair la seva participació en aquest projecte que contribueix a la creació de valors, el treball en equip i la utilitat social. "Els somnis són possibles i poden millorar la vida de la gent", va declarar l'alcaldessa.

INICI DE LES COOPERATIVES

L'entrega del CIF per part de l'Ajuntament és un acte simbòlic que marca l'inici de funcionament de la cooperativa; a partir d'aquest moment les dues cooperatives ja podran començar a fabricar els productes que hauran de posar a la venda el dia que s'organitzi el mercat. 

Notícies relacionades

Durant el curs 2014-15, Sant Boi es va incorporar al projecte Cultura Emprenedora a l'Escola de la Diputació de Barcelona, en un primer moment amb la participació de l'Escola Parellada, concretament les 2 classes de 5è, però amb un cert compromís de continuïtat i expansió del projecte a altres centres educatius en pròximes edicions. Aquest curs 2016-2017, l'Escola Vicente Ferrer s'ha incorporat al projecte.

Més notícies de Sant Boi