Sant Boi, model per a 7 ciutats argentines

Durant la setmana havien participat a l'Smart City Expo World Congress organitzat per la Fira de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SANT BOI DE LLOBREGAT

L'Ajuntament de Sant Boi va rebre divendres passat 18 de novembre la visita d'una delegació de 7 intendents (alcaldes i alcaldesses), polítics i responsables tècnics de diferents ciutats argentines. 

Durant la setmana havien participació a l'Smart City Expo World Congress organitzat per la Fira de Barcelona.

CIUTATS INTEL·LIGENTS

Els cotinents d'alcaldia José Ángel Carcelén (Territori i Desenvolupament Econòmic) i Josep Puigdengolas (Ciutat Sostenible) van ser els amfitrions de la visita en representació de l'Ajuntament i van invitar les persones assistents.a establir futures vies de col·laboració.

La visita estava organitzada per la consultora Argentina Atlas Smart Cities, dedicada a assessorar municipis i facilitar solucions per a empreses i Govern amb una mirada integral innovadora sobre el desenvolupament de 'Ciutats intel·ligents'.

BONES PRÀCTIQUES

Al llarg de la jornada, es van donar a conèixer bones pràctiques desenvolupades a Sant Boi relacionades amb les polítiques d'atenció social per atendre les necessitats derivades de la crisi econòmica, l'educació ambiental a les escoles, la renovació del sistema de recollida de residus, la millora de l'eficiència energètica a l'enllumenat públic, el model de seguretat pública o el pla de mobilitat.

Notícies relacionades

La delegació estava formada per representants de diferents localitats de les províncies de Buenos Aires, Còrdova, Chubut, Entre Ríos, Santa Fe, Salta i Tucumán. També hi havia un representant del Clúster d'Empreses de Domòtica, Inmòtica i Smart Cities de Catalunya.

Més notícies de Sant Boi

Temes:

Smart city