SOLIDARITAT

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi acull una nova edició de l'Estiu Solidari

Fins al 12 d'agost, un grup de joves voluntaris donaran suport a les unitats on es treballa amb persones grans o pacients amb problemes de salut mental

1
Es llegeix en minuts
S. R. / SANT BOI DE LLOBREGAT

Sota el lema “Benaurats els misericordiosos perquè ells assoliran misericòrdia”, arrenca avui una nova edició de l'Estiu Solidari que organitzen els Germans de Sant Joan de Déu al Parc Sanitari de Sant Boi.

Fins al 12 d'agost, un grup de joves voluntaris d'entre 18 i 25 anys formaran part d'aquest camp de treball solidari, durant el qual ajudaran les unitats que treballen amb persones granspacients amb problemes de salut mental, amb discapacitat física o intel·lectual o en cures pal·liatives.

La seva tasca serà la d'acompanyar, escoltar i ajudar a l'equip de professionals en les activitats que se'ls sol·liciti, ja sigui alimentació, desplaçament, activitats lúdiques, entre altres.

Aquesta activitat solidària està pensada perquè els participants puguin tenir una experiència de servei en contacte directe amb les persones ateses al Parc Sanitari.

Al mateix temps, és una oportunitat per als joves de formar-se a través de xerrades, videofòrums i activitats lúdiques amb la resta del grup.

Notícies relacionades

Un esdeveniment emmarcat en l'Any de la Misericòrdia, motiu pel qual els Germans de Sant Joan de Déu proposen als joves posar en pràctica una de les Obres de Misericòrdia de l'Església: “Visitar els malalts”. 

Més notícies de Sant Boi a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA