Anar al contingut

ESPORTS

400 esportistes disputaran a Sant Boi els europeus juvenils de pentatló i softbol

Els equipaments esportius de la ciutat acullen la cita esportiva amb participants de 21 països

EL PERIÓDICO / SANT BOI DE LLOBREGAT

Sant Boi acollirà, a partir del 27 de juliol, dos campionats europeus juvenils de pentatló modern i softbolLes dues competicions comptaran amb la participació de més de 400 esportistes, entre els 120 del campionat de pentatló modern i els 300 del campionat de softbol. L'Ajuntament va reconèixer fa uns dies, en l'acte d'homenatge a l'esport local, la tasca de projecció de la ciutat en l'àmbit europeu que fan les federacions catalanes de beisbol i pentatló modern.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va presentar les dues competicions esportives en companyia del president de la Federació Espanyola de Pentatló Modern, Alex Soler-Cabot; el president de la Federació Catalana de Pentatló Modern, Jesús Sanz; el president de la Federació Espanyola de Beisbol i Softbol, ​​Julio Piernas; el president de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, ​​Jordi Vallés, i el subdirector d'Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l'Esport, Oriol Marcé.

El Campionat d'Europa Juvenil de Pentatló Modern tindrà lloc entre els dies 27 i 31 de juliol, mentre que el Campionat d'Europa de Softbol Femení Juvenil es farà de l'1 al 6 d'agost.

ESPORTISTES DE 21 PAÏSOS

La competició de pentatló modern comptarà amb la participació d'uns 120 esportistes de 21 països. La selecció espanyola competirà amb sis esportistes catalans i una esportista de Galícia. Les proves es disputaran en les instal·lacions del Consell Català de l'Esport a Esplugues  i a l'Estadi Municipal de Futbol Juan Bautista Milán de Sant Boi.

Per altra banda, en la competició de softbol participaran 300 persones procedents de dotze països. Els partits es jugaran a l'Estadi Municipal de Beisbol i Softbol de Sant Boi i a Can Torelló, a Gavà.

Més notícies de Sant Boi a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.