MEDI AMBIENT

Un mercat de Sant Boi posa en marxa una deixalleria

La nova instal·lació facilita el tractament de residus especials i fomenta el reciclatge

mini-deixalleria

mini-deixalleria

1
Es llegeix en minuts
M.B. / SANT BOI DE LLOBREGAT

El Mercat de Ciutat Cooperativa de Sant Boi de Llobregat ha posat en marxa una deixalleria pròpia que permetrà fer una recollida selectiva dels residus que genera el mercat. La instal·lació també s'ha habilitat per al veïnat, en aquest cas per facilitar el reciclatge de residus especials.

Una col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i la Comunitat de Propietaris del Centre Comercial Cooperativa ha permès crear la deixalleria del mercat de Ciutat Cooperativa. El servei, que només funcionarà els dissabtes al matí -la resta de la setmana s'habilitaran unes bústies amb el mateix fi- facilitarà el tractament adequat dels residus i fomentarà el reciclatge i aprofitament de materials, al mateix temps que s'evita la contaminació i es cuida l'entorn.

En el cas del servei per als veïns, la instal·lació permetrà recollir objectes com ara piles, fluorescents o líquids com l'oli de cuina, tots ells residus que no poden dipositar-se en contenidors habituals per la seva toxicitat.

Notícies relacionades

A la inauguració del nou espai van assistir l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; el tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Josep Puigdengolas; la regidora de Salut Pública, Ció Lerma, i el regidor de barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou, Javier López.

Més notícies de Sant Boi

Temes:

Mercats