PROGRAMACIÓ PER A LA DIADA DE SANT JORDI

Tradició, cultura i roses es barregen a Sant Boi per celebrar Sant Jordi

La trobada de dracs i la final de la Llobregat Slam Poetry acompanyaran la tradicional fira del llibre i la rosa

1
Es llegeix en minuts

La Rambla i la plaça de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat acolliran aquest dissabte dia 23 la Fira del Llibre i la Rosa a partir de les 10h del matí. El consistori, amb la col·laboració d'entitats ciutadanes, ha organitzat actes culturals per a tots els gustos al llarg de la jornada festiva.

En el marc del projecte Art Urbà, diferents col·lectius participaran en la intervenció artística ‘Sense la teva història no hi ha ciutat’ i els més petits podran veure la representació del conte ‘Aurèlius i el jardí curiós’. L'espectacle ‘Clown Lost’ i la 'jam session' de Karxofetes Band completaran la programació del matí.

La poesia prendrà el protagonisme a la tarda amb el recital de Dani Orviz que donarà pas a la final de la Llobregat Slam Poetry. La Cobla Sabadell s'encarregarà de les sardanes i Marc Garcia oferirà un concert homenatge a George Brassens.

A més, durant tot el dia, a l'espai Sant Boi per la Coeducació es duran a terme tallers i activitats en el marc de la lluita contra la violència de gènere; a l'espai Sant Jordi Solidari, les entitats locals vendran roses, llibres i artesania i, finalment, l'àrea Sant Boi Escriu s'ha reservat perquè els autors puguin interactuar amb el públic.

LLIBRES I TRADICIÓ

A partir de les 18h està previst que firmin exemplars dels seus llibres els autors Emili Ferrando Puig, José Matas Crespo, Fructuoso García, Josefina Llagués, Raquel Gu, Vicente Corachán, Víctor Jurado, Pedro I. López, i Angi Expósito.

També estarà dedicant exemplars de ‘La modista i altres dones’ l'escriptora Carme Via, guanyadora del VIII Premi Literari Delta de Narrativa Escrita per Dons.

Per la seva banda, la tradicional ‘Trobada de Dracs de Sant Boi’, organitzada per la Federació els Garrofers i els Diables de Sant Boi, tindrà lloc a partir de les 19h. L'espectacle anirà acompanyat per un grup de percussió i sis entitats convidades participaran a la cercavila.

Notícies relacionades

Els alumnes de l'escola Montbaig, a més, escenificaran la llegenda de Sant Jordi amb un ball final amb guspires incloses.

Més notícies de Sant Boi

Temes:

Sant Jordi Roses