ACTUACIONS ALTRUISTES

El concert solidari Sempre Somiem omple la sala Cal Ninyo de Sant Boi

L'oenagé aconsegueix recaptar 1.800 euros per a la construcció d'un ambulatori al Senegal

Actuació de Txell Sust al final del concert solidari a la sala Cal Ninyo de Sant Boi de Llobregat. / JOAN REDONDO

Actuació de Txell Sust al final del concert solidari a la sala Cal Ninyo de Sant Boi de Llobregat.
ab6 9367

/

1
Es llegeix en minuts
BEGO F. SIMÓN / SANT BOI DE LLOBREGAT

Més d'un centenar de persones han omplert la sala Cal Ninyo de Sant Boi de Llobregat aquest dissabte en la segona edició del concert solidari Sempre Somiem. L'esdeveniment l'han organitzat l'artista Amadeu Casas i el locutor de la ràdio de la localitat Manel Marín, que han aconseguit que passin per l'escenari una desena d'artistes de manera altruista. 

Notícies relacionades

Un cartell d'estils variats entre els quals destaquen Amadeu Casas i Txell Sust & August Tharrats. També Quico Pi de la Serra, Pocas Luces, Bad Times, El Galgo Afónico, Coet, Yellowstone, Pedro Ortega, Santi Ursul i EMMCA Gipsy Project han volgut posar-hi el seu gra de sorra i delectar els presents amb alguns dels seus temes.

CONSTRUIR UN AMBULATORI

Fallou ONG ha aconseguit recaptar 1.800 euros aquest any, 600 més que en la primera ocasió, que aniran destinats a la restauració integral de l'ambulatori de Dar Salam, al Senegal. Es tracta d'un projecte de l'organització amb seu a l'Hospitalet de Llobregat que treballa en la cooperativa sanitària de la comunitat rural de Dialakoto des de fa 7 anys. L'entrada costava 10 euros però també s'hi podia participar amb aportacions per a la 'fila 0'. Els organitzadors han manifestat que estan molt contents amb el suport que han rebut.