NOMENAMENT

Ángel Cequier dirigirà el projecte de cardiologia de l'Hospital HM Delfos

El metge, president a més de la Societat Espanyola de Cardiologia, iniciarà nous programes d'investigació

Per la seva part, l'oncòleg Joan Albanell serà el director del Departament d'Oncologia del centre

zentauroepp47348155 delfos190314171224

zentauroepp47348155 delfos190314171224 / ANDREU PUIG MARTI

1
Es llegeix en minuts
Efe

El president electe de la Societat Espanyola de Cardiologia, Ángel Cequier, és el nou responsable del projecte de patologies cardiovasculars de l’Hospital HM Delfos de Barcelona.

El grup HM Hospitales ha informat aquest dijous en una nota de premsa de la nova incorporació del doctor Ángel Cequier, que iniciarà nous projectesd’investigació clínica amb l’objectiu d’integrar-los als diferents processos assistencials d’HM Hospitales.

Cequier també liderarà l’equip d’atenció cardiològica de les Urgències de l’Hospital HM Delfos, que s’estan habilitant per oferir assistència a pacients amb infart de miocardi agut o arrítmies greus, que obtenen resposta gràcies al protocol de ‘codi infart’.

“El tractament de les urgències cardiològiques ja està establert mitjançant un actiu programad’angioplàstia  primària per als pacients amb infart de miocardi”, ha destacat el doctor Cequier en un comunicat.

“Excel·lència” en cardiologia clínica

“Afronto aquest nou repte amb una gran responsabilitat i també amb il·lusió. Hi ha un escenari d’oportunitat, ja que ja es disposa d’un equip de professionalsd’excel·lència en cardiologia clínica, en procediments cardiològics intervencionistes”, ha dit el cardiòleg.

La incorporació del doctor Cequier complementa l’aposta del Grup per a la Cardiologia com a àrea terapèutica d’alta especialització i que compta amb professionals en diferents branques, com les valvulopaties, arrítmies, imatge cardíaca, cardiopaties estructurals, cirurgies o cardiologia clínica.

Ángel Cequier, amb anys d’experiència, preveu expandir els processos, les tècniques i els procediments a una patologia cardiovascular d’alta complexitat, com per exemple, amb la implantació de TAVis, Mitraclip, ablació de fibril·lació auricular i assistències ventriculars mecàniques, entre d’altres.

Un altre dels objectius d’Ángel Cequier és donar un enfocament més integral i transversal al nou projecte cardiovascular del centre per poder atendre un major nombre de pacients amb el màxim nivell de qualitat assistencial.

Joan Albanell, a Oncologia

El nomenament de Cequier se suma al de l’oncòleg Joan Albanell Mestres, anunciat fa unes setmanes, per liderar el projected’Oncologia  que el Grup HM Hospitals vol desenvolupar a Barcelona.

Notícies relacionades

El primer encàrrec d’Albanell com a director del Departament d’Oncologia d’HM Hospitales a Barcelona serà conformar un equip de professionals de màxim prestigi que ofereixin una resposta individualitzada i multidisciplinària a tots els processos oncològics.

Aquest és el modeld’abordatge terapèutic i investigador que HM Hospitales imprimeix en aquesta àrea especialitzada i que estarà interconnectada amb la resta d’unitats oncològiques que el Grup té repartides per tota la geografia nacional.

Temes:

Hospitals