Anar al contingut

IMMOBILIÀRIA DEL BANC SABADELL

Solvia ven per uns 200 milions tres hospitals llogats per Quirón

Un d'ells és l'Hospital Quirón de Barcelona, que té 58.000 metres quadrats i 187 llits

De moment, es desconeix quin és l'inversor nacional que ha comprat aquests centres sanitaris

Europa Press

Solvia ven per uns 200 milions tres hospitals llogats per Quirón

JOAN CORTADELLAS

Solvia, la immobiliària de Banc Sabadell, ha tancat la venda de tres hospitals a Barcelona, Bilbao i Sant Sebastià llogats en la seva totalitat al grup hospitalari QuirónSalud per un import pròxim als 200 milions d’euros, han explicat a Europa Press fonts del mercat.

En un comunicat aquest dimecres, Solvia, que no ha revelat l’inversor a qui ha venut aquests hospitals, però ha assenyalat que és nacional, ha destacat que l’empresa ha liderat una de les operacions més rellevants d’aquest any en el sector immobiliari i que ha suscitat "un gran interès entre inversors nacionals i internacionals".

L’Hospital Quirón Barcelona, inaugurat el 2007, compta amb 58.000 metres quadrats i 187 llits, mentre que l’Hospital Quirón Biscaia és el de referència de Bilbao i està dotat de 110 llits.

Finalment, l’Hospital Quirón Sant Sebastià forma part d’un antic palauet de 1936 que, posteriorment, es va convertir en un hospital formant un complex de tres edificis. Disposa d’un total de 60 llits.

A més de les grans carteres que gestiona, la companyia ha aconseguit captar dossiers per valor de més de 800 milions d’euros de diversos fons i empreses que han confiat a Solvia la venda i arrendament dels seus actius.

Solvia compta amb una cartera de 141.000 unitats d’actius sota gestió, el valor de la qual supera els 30.000 milions d’euros, i té una plantilla pròxima a les 800 persones.