EN LES PRÒXIMES HORES SE SABRÀ

Activat el protocol d'Ebola per un cas sospitós a l'Hospital de la Corunya

Es tracta d'un home procedent de Guinea que presentaria febre des de fa uns cinc dies

1
Es llegeix en minuts

El cas d'una persona que presentava des de fa diversos dies febre ha obligat el Complex Hospitalari Universitari de la Corunya (CHUAC) a sol·licitar els mitjans anticontaminació per Ebola i s'analitza el cas per descartar o confirmar si està contaminat amb aquest virus.

Segons un comunicat difós per la Conselleria de Sanitat gallega, les mostres preses han sigut enviades per a la seva anàlisi al Centre Nacional de Microbiologia a Madrid i és previsible que els resultats estiguin "en les pròximes hores".

Notícies relacionades

Per la seva part, el pacient és traslladat en un dispositiu especial del 061 al centre de referència per a casos sospitosos d'Ebola, a l'Hospital Meixoeiro de Vigo, però en cas de confirmar-se la presència del virus, serà derivat a un dels hospitals que es van fixar en el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut com a unitat de referència per al tractament de casos confirmats.

Altres fonts sanitàries han indicat a Europa Press que es tracta d'un home procedent de Guinea que presentaria febre des de fa uns cinc dies. El pacient va anar al servei d'urgència del Complex Hospitalari Universitari de la Corunya aquest dimarts a la tarda.