CÒMIC

La historieta alternativa de Ralf König i Gilbert Shelton, al Saló del Còmic

Els dibuixants, icones de la vinyeta provocadora i 'underground', participaran en la cita barcelonina

El dibuixant de còmic alemany Ralf König.

El dibuixant de còmic alemany Ralf König.

1
Es llegeix en minuts

Icones de lahistorieta alternativa, provocadora i 'underground', l'alemanyRalf König i el nord-americàGilbert Shelton han confirmat que participaran en el pròximSaló del Còmic de Barcelona, que se celebrarà de l'11 al 14 d'abril.  

Notícies relacionades

Ralf König(Soest, Alemanya, 1960) compta amb una obra plena de nassuts, ambients homosexuals i conflictes en les relacions de parella, amb aires autobiogràfics i un particular sentit de l'humor. Autor de títols traduïts a diversos idiomes, amb tiratges milionaris, tots publicats a Espanya per Ediciones La Cúpula, diversos han estat portats al cinema, com 'El condó assassí', 'L'home desitjat' i 'Lisístrata'.

Gilbert Shelton (Houston, Texas, 1940), creador dels 'Freak brothers' i de 'Fat Freddy's cat', és un delspioners del còmic 'underground' nord-americà des que el 1959 va publicar 'Superserdo' en una revista universitària, primera mostra del seu humor corrosiu. Una dècada després es consagrava amb 'Los fabulosos Freak Brothers' i el seu gat Freddy. Establert a París i en estreta col·laboració amb l'historietista francès Pic, Shelton segueix treballant a 'Not quite dead', una sèrie d'historietes curtes sobre un antiquat grup de rock que va apareixent en diverses publicacions de còmic de tot el món.