Anar al contingut

  CÒMIC

  La historieta alternativa de Ralf König i Gilbert Shelton, al Saló del Còmic

  Els dibuixants, icones de la vinyeta provocadora i 'underground', participaran en la cita barcelonina

  Icones de la historieta alternativa, provocadora i 'underground', l'alemany Ralf König i el nord-americà Gilbert Shelton han confirmat que participaran en el pròxim Saló del Còmic de Barcelona, que se celebrarà de l'11 al 14 d'abril.  

  Ralf König (Soest, Alemanya, 1960) compta amb una obra plena de nassuts, ambients homosexuals i conflictes en les relacions de parella, amb aires autobiogràfics i un particular sentit de l'humor. Autor de títols traduïts a diversos idiomes, amb tiratges milionaris, tots publicats a Espanya per Ediciones La Cúpula, diversos han estat portats al cinema, com 'El condó assassí', 'L'home desitjat' i 'Lisístrata'.

  Gilbert Shelton (Houston, Texas, 1940), creador dels 'Freak brothers' i de 'Fat Freddy's cat', és un dels pioners del còmic 'underground' nord-americà des que el 1959 va publicar 'Superserdo' en una revista universitària, primera mostra del seu humor corrosiu. Una dècada després es consagrava amb 'Los fabulosos Freak Brothers' i el seu gat Freddy. Establert a París i en estreta col·laboració amb l'historietista francès Pic, Shelton segueix treballant a 'Not quite dead', una sèrie d'historietes curtes sobre un antiquat grup de rock que va apareixent en diverses publicacions de còmic de tot el món.

  0 Comentaris
  cargando