Esports

L’Ajuntament de Sabadell invertirà 100.000 euros en el Club Natació Sabadell

El consistori firmarà un conveni amb l’entitat esportiva per contribuir a la participació dels equips absoluts de waterpolo en la Champions League

L’Ajuntament de Sabadell invertirà 100.000 euros en el Club Natació Sabadell

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sabadell (Vallès Occidental) invertirà, a través d’un conveni, 100.000 euros en el Club Natació Sabadell (CNS) per contribuir a la participació dels equips absoluts de waterpolo –masculins i femenins– de la ciutat a la Champions League, la lliga regular on competeixen els millors clubs del continent.

Amb l’acord, el consistori pretén consolidar Sabadell com a referent europeu dels esports d’aigua, alhora que es promourà l’activitat econòmica dins de la ciutat, derivada dels esdeveniments que se celebrin a Sabadell vinculats als campionats continentals.

«Cal enfortir el caràcter esportiu de la ciutat, i fer-ho recolzant els millors ens garanteix aquesta capitalitat en els esports d’aigua», ha declarat l’alcaldessa, Marta Farrés.

«Som referents europeus per història, per trajectòria i per nivell esportiu, i això tindrà continuïtat en el futur», ha reivindicat el president del CNS, Claudi Martí, que també ha volgut agrair el compromís municipal de l’ajuntament.

Notícies relacionades

En el cas de l’equip femení de waterpolo, arriba a la Champions 22-23 després d’haver aconseguit cinc títols en la màxima competició europea i haver-se proclamat subcampiones la temporada passada. Paral·lelament, l’equip masculí absolut va guanyar l’Eurocup 2022, cosa que li ha donat l’accés a la Champions a través de la Wild Card per a les pròximes tres temporades.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell

Temes:

Waterpolo