Successos

Tres detinguts per intentar entrar en un pis de Sabadell fent un forat en un local contigu

Els arrestats, tres joves de 18, 23 i 25 anys, estan acusats de delicte de robatori amb força en grau de temptativa

Tres detinguts per intentar entrar en un pis de Sabadell fent un forat en un local contigu

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dia 17 tres joves de 18, 23 i 25 anys a Sabadell (Vallès Occidental), als quals van enxampar ‘in fraganti’ en un local fent un butró per mirar d’accedir a un domicili contigu.

Segons ha informat aquest divendres la policia autonòmica, pels volts de les 04.00 hores van rebre un avís del 112 perquè se sentien sorolls i veus dins d’un local de Sabadell, així que dues patrulles de Mossos es van personar al lloc i van veure que la persiana estava una mica aixecada.

Els Mossos van accedir a l’interior del local i van fer les comprovacions pertinents, i van trobar els tres homes amagats, un d’ells amb eines com una serra, unes alicates extensibles i una palanca.

Els autors, a més de forçar la persiana per entrar al local, estaven fent un forat en una de les parets per poder accedir a una vivenda contigua, però no van poder acabar-lo al ser sorpresos per la policia.

Notícies relacionades

Els detinguts, acusats de delicte de robatori amb força en grau de temptativa, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial el 18 d’agost.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell