Societat

El Parc Taulí evacua pacients per un incendi a l’exterior de l’edifici

Els ingressats a urgències han sigut ressituats i cap d’ells «ha sigut afectat pel fum»

El Parc Taulí evacua pacients per un incendi a l’exterior de l’edifici

Parc Taulí

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’Hospital Parc Taulí de Sabadell (Vallès Occidental) ha hagut d’evacuar pacients d’urgències a causa d’una avaria que ha provocat un incendi a l’exterior de l’àrea d’urgències, tot i que finalment ha quedat en un ensurt.

Diverses dotacions dels Bombers es van desplaçar al lloc i van activar els protocols previstos apagant el foc procedent de la instal·lació elèctrica.

El Taulí ha informat que «a causa d’una avaria en el quadro elèctric d’un equip de climatització ubicat a l’exterior del servei d’urgències, aquest matí ens hem vist obligats a evacuar tots els pacients ubicats en el nivell 2 de l’esmentat servei per evitar qualsevol afectació pel fum generat per aquesta avaria».

El comunicat assenyala que «tots els pacients, que no han resultat afectats pel fum, han estat ubicats provisionalment en altres espais del servei d’urgències mentre es procedeix a la ventilació del nivell 2».

Es concreta que «cap pacient ha resultat afectat pel fum» i que la previsió és que a les cinc de la tarda ja es recuperarà per complet la normalitat.

Notícies relacionades

En l’actualitat, dues plantes de l’Hospital Parc Taulí es troben en obres i la setmana passada es va traslladar 96 pacients al nou edifici Ripoll del centre hospitalari.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO