A partir de febrer

Salut reobrirà cinc dies a la setmana el consultori mèdic de Poblenou de Sabadell

L’espai estava tancat des de l’inici de la pandèmia al no poder garantir els circuits d’entrada i sortida

Salut reobrirà cinc dies a la setmana el consultori mèdic de Poblenou de Sabadell

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El departament de Salut oferirà de nou a partir del mes de febrer el servei de consultori mèdic del barri de Poblenou de Sabadell (Vallès Occidental) de dilluns a divendres, de 8 h a 13 h. Així, passarà d’obrir tres dies a la setmana, com fins ara, a cinc.

L’espai comptarà amb professionals d’infermeria i administratius per prestar atenció a malalts crònics i amb problemes de mobilitat, que seran atesos amb cita prèvia. Es reforçarà també l’atenció domiciliària.

L’atenció espontània es mantindrà al CAP La Serra perquè les condicions actuals del consultori no permeten un doble circuit covid i no covid, i és necessari preservar la seguretat de pacients i professionals.

Un metge de família un dia a la setmana

Pròximament el consultori local de Poblenou comptarà també amb un professional de medicina de família, un dia a la setmana. Perquè això sigui possible serà necessari que disminueixi la incidència de la covid, es recuperin els professionals que actualment estan de baixa i es recuperi progressivament l’activitat ordinària en l’atenció primària.

Notícies relacionades

El consultori local de Poblenou va tancar el mes de març del 2020, forçat per la pandèmia, i va reobrir el 3 de maig només tres dies a la setmana. Mentre va estar tancat, la població de Poblenou va ser atesa pel seu mateix equip d’atenció primària a les instal·lacions del CAP La Serra, que va ampliar la dotació d’infermeria i va incorporar altres professionals a través del Pla d’enfortiment i transformació de l’atenció primària.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Sabadell