Coronavirus

Un brot de Covid-19 en una escola de Sabadell obliga a confinar 144 alumnes

El centre, que ha comptabilitzat 26 positius, és un dels més afectats per la pandèmia a la comarca del Vallès Occidental

Un brot de Covid-19 en una escola de Sabadell obliga a confinar 144 alumnes
1
Es llegeix en minuts
ACN

L’escola Guixot de Sabadell (Vallès Occidental) ha hagut de confinar 145 persones (1 docent i 144 alumnes) per culpa d’un brot de Covid-19, segons dades del departament d’Educació.

Els últims deu dies, aquest centre escolar ha comptabilitzat 26 positius i s’ha convertit en un dels centres més afectats per la pandèmia a la comarca, al costat del centre Puresa de Maria i l’escola Thau de Sant Cugat del Vallès.

4 brots en centres de la comarca

El brot detectat al centre Puresa de Maria continua actiu, tot i que va a la baixa, amb 75 confinats; mentre que a l’escola Thau hi ha 284 persones confinades, amb 37 positius.

Un altre brot més al Vallès Occidental és a l’escola La Sínia de Cerdanyola del Vallès, amb 200 persones confinades i 35 positius els últims deu dies.

Notícies relacionades

A Catalunya, hi ha 103 grups escolars confinats per Covid-19, en l’últim recompte. En total hi ha 17.169 alumnes i personal docent confinats i aquesta xifra representa un 0,14% de les 72.000 persones confinades a Catalunya.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO