Música

El Cultura Fest de Sabadell es cancel·la per falta de públic

L’organització i el consistori treballen per buscar una nova data

El Cultura Fest de Sabadell es cancel·la per falta de públic

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La segona edició del festival de música juvenil Cultura Fest Sabadell, que havia de començar avui divendres a la cocapital del Vallès Occidental, s’ha anul·lat per falta de públic. L’organització no ha aconseguit vendre el mínim d’entrades necessàries per tirar endavant el festival, així que els artistes Jordi Sarabia, Quiròfan, Adàgio i Flashy Ice Cream no pujaran, de moment, a l’escenari del Casal Pere Quart

«Volem que a la nostra ciutat hi hagi música en viu», ha assegurat el regidor de Cultura, Carles de la Rosa, que ha explicat que treballaran per buscar-hi una nova data i lloc per fer possible el festival. 

 

Un festival de joves per a joves

El festival, que havia de durar fins al 10 d’octubre, està impulsat per joves de Sabadell i pretén acostar artistes emergents a l’escena local. «La nostra intenció és organitzar un festival barat, amb joves artistes i pensat per a joves», ha assenyalat el representant de l’organització del Cultura Fest Sabadell, Sergi González.

De fet, la iniciativa d’organitzar aquest festival va sorgir arran de l’èxit que van tenir durant el confinament una sèrie de lives d’Instagram en què van participar diversos artistes locals.

Notícies relacionades

A partir de llavors, i gràcies a la col·laboració municipal, el 20 de setembre del 2020 es va celebrar la primera edició presencial del festival: una jornada intensiva amb deu concerts, als quals van assistir al voltant de 600 persones.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Música Sabadell