Cultura local

El festival de música juvenil Cultura Fest Sabadell torna a l’octubre

Jordi Sarabia, Interrail i Flashy Ice Cream seran els que encapçalin el cartell

El festival de música juvenil Cultura Fest Sabadell torna a l’octubre

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La segona edició del festival de música juvenil Cultura Fest Sabadell tindrà lloc el 8, 9 i 10 d’octubre al Casal Pere Quart de Sabadell (Vallès Occidental) i Jordi Sarabia, Interrail i Flashy Ice Cream seran els que encapçalin el cartell.

El regidor de Cultura, Carles de la Rosa, ha destacat la importància que té que l’Ajuntament acompanyi els joves emergents per contribuir el relleu generacional en el teixit cultural de la ciutat.

La segona edició del festival, l’octubre vinent, s’adaptarà a la situació actual, amb aforament limitat i amb totes les mesures de seguretat. Al pati del Casal Pere Quart es programaran diferents concerts i a l’auditori del carrer de Lacy les entitats locals oferiran espectacles culturals de diferents disciplines.

La iniciativa va sorgir arran de l’èxit que van tenir els ‘livestreams’ en directe de diversos artistes locals durant el confinament. A partir de llavors, els joves organitzadors van decidir promocionar el talent d’artistes emergents i, d’aquesta manera, donar suport a la cultura local.

Notícies relacionades

Amb aquest objectiu, i comptant amb la col·laboració municipal, el 20 de setembre del 2020 es va celebrar la primera edició presencial del festival. Va ser una jornada intensiva amb 10 concerts als quals van assistir unes 600 persones.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Sabadell