A causa de la situació sanitària

Sabadell no decidirà fins a finals d’agost si se celebrarà la Festa Major

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, explica que davant de la situació epidemiològica és més raonable ajornar-ne el veredicte

Sabadell no decidirà fins a finals d’agost si se celebrarà la Festa Major

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico
ACN

L’alcaldessa de Sabadell (Vallès Occidental), Marta Farrés, ha anunciat que l’Ajuntament posposa fins a finals d’agost la decisió de si se celebrarà la Festa Major de la ciutat, prevista del 2 al 6 de setembre.

Amb un missatge a les xarxes socials, Farrés assegura que la situació epidemiològica actual fa que no sigui prudent decidir en el dia d’avui si l’esdeveniment se celebra o no, i en tot cas, quin és el format que farà falta adoptar.

«Si s’acaba fent, estem pensant en actes petits, familiars i amb aforaments limitats», avança Farrés. L’alcaldessa s’ha pronunciat perquè cada any s’havien presentat els actes de la festa a mitjans de juliol, i en vista que encara no s’havien fet públics, molta gent ho havia demanat a través de xarxes socials i al carrer.

Notícies relacionades

L’any passat ja es van suspendre tots els actes que estaven previstos, i aquest any l’únic esdeveniment que s’ha fet ha sigut la presentació del cartell. «La situació epidemiològica és molt complicada i no s’entendria que en aquests moments prenguéssim aquesta decisió», assenyala Farrés, que ajorna fins a finals d’agost el veredicte.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Sabadell