Animals de companyia

Sabadell comptarà amb noves àrees lúdiques per a gossos el 2022

Les obres estan previstes que s’iniciïn aquest mateix any i formen part del compromís municipal de dotar a cada districte d’un mínim de dos espais d’aquestes característiques

Sabadell comptarà amb noves àrees lúdiques per a gossos el 2022

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Junta del Govern Local de Sabadell (Vallès Occidental) ha aprovat l’adjudicació de les obres de tres noves àrees lúdiques per a gossos a l’empresa Infraestructures Serveis i Obres del Vallès amb un pressupost 131.054,14 d’euros. Les obres de les noves àrees per a gossos estan previstes que s’iniciïn aquest mateix any i formen part del compromís municipal de dotar a cada districte d’un mínim de dos espais d’aquestes característiques.

Els espais estaran situats a la zona de Sol i Padrís, al barri de Gràcia i a Can Gambús. La tinenta a alcaldessa, Marta Morell, ha remarcat que la construcció de les àrees per a gossos «demostra el que diem: que som un govern que planifica, pressuposta i executa, i complim el compromís de tenir dos espais per districte».

Els espais comptaran amb ‘agilities’ perquè els gossos puguin fer exercici. A les àrees lúdiques delimitades, els gossos poden anar sense lligar, a excepció dels gossos de raça potencialment perillosa. També disposaran de vàters ecològics per a gossos.

Una de les tres àrees d’esbarjo estarà situada en una zona entre el carrer de Sol Padrís i el carrer de Bellsolà amb unes dimensions de 900 m2. A Gràcia, la nova àrea se situarà al carrer de Boccaccio amb el carrer de Rocafort, amb 740 m². Finalment, la tercera no serà nova, sinó que s’ampliarà l’àrea de Can Gambús. Actualment ocupa un espai de 820 m2 i passarà a tenir 1.800 m².

Notícies relacionades

L’avaluació de la ubicació s’ha fet conjuntament amb les entitats animalistes dins de la Taula del Benestar Animal, i s’ha consensuat amb les associacions veïnals.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Sabadell