Circulació i Carreteres

La Generalitat licita el projecte de rotonda a la B-140 entre Sabadell i Barberà

  • La redacció del projecte es licita per un import de 55.000 euros i un termini de sis mesos

  • Una vegada redactat, s’impulsarà la licitació de l’obra, que comportarà una inversió estimada de 800.000 euros

  • La intervenció pretén millorar la seguretat i l'accessibilitat de la carretera

1
Es llegeix en minuts

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha licitat la redacció del projecte de construcció d’una rotonda a la B-140, entre Sabadell i Barberà del Vallès, a Barcelona, per un import de 55.000 euros, amb l’objectiu de millorar la seguretat i l’accessibilitat.

Concretament, la rotonda se situarà al quilòmetre 1,2, a l’àmbit de Molí d’en Gall, d’accés a Sabadell per la zona esportiva de Sant Oleguer.

El projecte inclourà un vial per donar accés al polígon industrial zona nord de Barberà del Vallès i també analitzarà la connexió cap al nucli urbà d’aquest municipi.

Inversió estimada de 800.000 euros

La redacció del projecte es licita per un import de 55.000 euros i un termini de sis mesos. Una vegada redactat, s’impulsarà la licitació de l’obra, que comportarà una inversió estimada de 800.000 euros.

Notícies relacionades

Aquest projecte forma part de les actuacions a curt termini que està desenvolupant el Departament de Territori i Sostenibilitat per millorar la funcionalitat de la carretera B-140, en coordinació amb els municipis de Sabadell, Barberà del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Polinyà.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO