Equipaments esportius

El camp de futbol de Ca n’Oriac a Sabadell ja disfruta d’un edifici de vestidors renovat

  • La intervenció ha derivat en un cost de 218.946 euros

  • De manera complementària també s’ha instal·lat un contenidor per emmagatzemar material esportiu

  • S’han habilitat serveis higiènics amb accés directe des de l’exterior de l’espai ocupat pel magatzem est

El camp de futbol de Ca n’Oriac a Sabadell ja disfruta d’un edifici de vestidors renovat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El camp municipal de futbol Ca n’Orian de Sabadell ja disfruta de l’edifici de vestidors renovat i ampliat per «poder atendre amb suficiència les necessitats de l’equipament».

La intervenció, que ha consistit a crear un nou vestidor que se sumés als cinc que ja hi havia, ha derivat en un cost de 218.946 euros. De forma complementària també s’ha instal·lat un contenidor per a les funcions d’emmagatzemament de material esportiu.

Atenent al gran volum de persones que visiten les instal·lacions, expliquen des del consistori, i «amb la voluntat de donar resposta a les demandes de l’entitat U.D Sabadell Nord», s’han habilitat serveis higiènics amb accés directe des de l’exterior de l’espai ocupat pel magatzem de l’extrem est de l’edifici.

Així, s’han creat serveis per a homes i dones, amb un cancell en comú, amb tal de reforçar els ja existents a la part oberta al públic de l’interior de l’edifici.

Notícies relacionades

Aquest conjunt d’actuacions, recorden des de l’Ajuntament, formen part del programa municipal per millorar la pràctica del futbol mitjançant l’adequació i millora dels equipaments.

Més notícies de Sabadell, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Sabadell