Incendi

Mor un home en l’incendi d’una vivenda unifamiliar a Sabadell

  • Cap a les 06.19 un veí ha alertat el servei d’emergències després de veure que sortia fum de sota la porta d’una vivenda al carrer Garrotxa

  • El foc ha cremat totalment una habitació i ha afectat, per temperatura i fum, la resta de la vivenda

  • Pràcticament una hora després de l’avís, a les 07.18, el foc ja era apagat

Mor un home en l’incendi d’una vivenda unifamiliar a Sabadell
1
Es llegeix en minuts

Un home gran ha mort aquest dimecres en l’incendi d’una vivenda a Sabadell, segons han informat Bombers de la Generalitat. Un veí ha alertat al cos d’emergències cap a les 06.19h que veia sortir fum de sota de la porta d’una vivenda unifamiliar, de planta baixa i dos pisos, al carrer de la Garrotxa de la ciutat vallesana.

Els Bombers han accedit a l’interior de l’immoble pel balcó, han iniciat les tasques d’extinció del foc, que afectava el primer pis, i la recerca d’un home gran, que segons les primeres informacions hi vivia. Finalment, han localitzat el seu cos en una de les estances i se l’ha evacuat a l’exterior per la façana, on sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han confirmat la seva mort.

El foc ha cremat totalment una habitació i ha afectat per temperatura i fum la resta de la vivenda. A les 07.18h ja estava apagat i els efectius han procedit a ventilar.

Notícies relacionades

Fins al lloc s’han desplaçat sis dotacions de Bombers, entre elles la unitat sanitaritzada del Grup Operatiu de Suport (GROS), dues ambulàncies del SEM, efectius de la Policia Local i quatre patrulles dels Mossos. La policia catalana s’ha fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials.

Més notícies de Sabadell, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA