NADAL 2020

Sabadell inaugurarà el Nadal amb una encesa de llums simultània en cinc punts de la ciutat

S'encendran llums al Racó del Campanar, al passeig de la plaça Major, la plaça del Mercat, la plaça del Pi i la plaça de la Creu de Barberà

Com a novetat, aquest any s'instal·laran dues estrelles gegants de 10x3 metres que s'ubicaran al passeig de la plaça Major i la plaça del Mercat

foto 3532410

foto 3532410

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest divendres 27 de novembre, Sabadell inaugurarà el Nadal amb una encesa de llums simultània en cinc punts de la ciutat a les 18.30 h. 

En concret, s’encendran llums al Racó del Campanar, al passeig de la plaça Major, la plaça del Mercat, la plaça del Pi i la plaça de la Creu de Barberà, on també s’instal·laran uns altaveus per realitzar un compte enrere per a la il·luminació. 

Així, explica el consistori, quan faltin 10 minuts per a l’encesa, els vianants que es trobin a prop podran escoltar un recordatori que es tornarà a repetir quan faltin cinc minuts. Quan l’encesa sigui immediata, es realitzarà un últim compte enrere que acabarà amb la il·luminació dels arcs de llum

Les novetats d’aquest any 

Aquest any la decoració dels carrers comptarà amb múltiples elements, entre els quals els sabadellencs podran trobar els tradicionals llums, els arbres gegants, les lletres il·luminades de Sabadell i, com a novetat, la instal·lació de dues estrelles gegants de 10x3 metres que s’ubicaran al passeig de la plaça Major i la plaça del Mercat. 

Una altra de les novetats serà la il·luminació de la façana de l’Ajuntament i la de diferents edificis històrics de la plaça de Sant Roc com la façana de l’Església de Sant Fèlix, la de Banc Sabadell i l’Ateneu. 

Notícies relacionades

Els llums il·luminaran els carrers de Sabadell des d’aquest 27 de novembre fins al 6 de gener. D’altra banda, aquest mateix dia 27 també donarà el tret de sortida la Fira de Santa Llúcia, que s’ubicarà a la plaça del Dr. Robert fins al 23 de desembre. En aquesta edició, ressalta l’Ajuntament, la Fira tindrà un 20% més de metres de llum a la part superior. 

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA