NOVES RESTRICCIONS

La Policia de Sabadell desplegarà accions de vigilància per garantir el compliment del toc de queda

L'objectiu és garantir les restriccions de mobilitat nocturna emmarcades dins de l'estat d'alarma i «reforçar la informació al conjunt de la ciutadania»

El dispositiu impulsat per l'Ajuntament i la Creu Roja va portar a terme 38 actuacions en la primera nit després de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma

sabadell-toque-de-queda

sabadell-toque-de-queda

1
Es llegeix en minuts
Sabadell

Amb l’objectiu principal de garantir el compliment de les restriccions de mobilitat nocturna emmarcades dins de l’estat d’alarma i de «reforçar la informació al conjunt de la ciutadania», l’Ajuntament de Sabadell desplegarà diferents actuacions de vigilància per tota la ciutat.

En aquest sentit, informa el consistori, la Policia Municipal va instal·lar la passada nit del 25 d’octubre un control de vehicles a la plaça d’Espanya del municipi amb voluntat «fonamentalment informativa».

En aquest dispositiu es van identificar 7 vehicles els ocupants dels quals van ser informats de les noves restriccions. D’altra banda, segons informa l’Ajuntament, es va cursar una denúncia a una persona per anar sense mascareta en un vehicle mentre viatjava amb una altra persona no convivent.

Així mateix, el dispositiu impulsat per l’Ajuntament i la Creu Roja a les nits continua amb la seva tasca i va portar a terme 38 actuacions en la primera nit després de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma.

Adaptació d’horaris i suspensió de desnonaments per «vulnerabilitat»

Paral·lelament, els serveis de l’Ajuntament de Sabadell informen que estan revisant els horaris i el funcionament de tots els equipaments i activitats municipals a fi d’ajustar les programacions a les noves mesures.

Notícies relacionades

D’altra banda, el consistori sol·licitarà a l’Estat  ampliar la moratòria vigent que evita els desnonaments si l’impagament es deu a causes relacionades amb la Covid-19 per incloure altres casuístiques de persones en situació de vulnerabilitat mentre duri l’estat d’alarma.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA