SITUACIONS DE RISC

L'Ajuntament de Sabadell apel·la a la «responsabilitat» després de la concentració massiva d'aficionats del CE Sabadell

Després de l'ascens a Segona Divisió de l'equip del municipi, centenars d'aficionats van sortir als carrers per celebrar la victòria contra el Barça B

Des del consistori i el club s'ha emès un comunicat que ressalta la necessitat de respectar les mesures sanitàries i «evitar aglomeracions»

zentauroepp43451138 deportes  ce sabadell futbol180525133539

zentauroepp43451138 deportes ce sabadell futbol180525133539

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diumenge passat, 26 de juliol, el CE Sabadell va aconseguir l’ascens a segona divisió després de cinc anys de lluita. La victòria contra el Barça B va provocar que una onada de centenars d’aficionats envaïssin els carrers per celebrar l’assoliment de l’equip. 

L’Ajuntament de Sabadell i el CE Sabadell, després dels fets, han emès un comunicat en què apel·len a la «responsabilitat individual de cada un en el moment de respectar les indicacions de seguretat de les autoritats sanitàries». 

El consistori ha fet referència al moment crític en què es troba la ciutat a causa de la proliferació de rebrots –aquest cap de setmana es van registrar 57 nous casos, segons informa el Diari de Sabadell– i, recalquen fonts municipals, «és de vital importància respectar la distància de seguretat, l’obligatorietat de la mascareta i en tot cas evitar concentracions, aglomeracions o altres situacions de risc».

Notícies relacionades

És per tot això que des del Govern local i el club anuncien que no se celebrarà cap celebració oficial ni hi haurà «cap convocatòria pública, rua o celebració col·lectiva». També han destacat la seva alegria per l’èxit esportiu i, diuen, «en altres circumstàncies el club oferiria la victòria a la ciutat de forma festiva». 

Més notícies de Sabadell en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA