via telemàtica

El ple de Sabadell aprova una modificació de crèdit d'1,17 milions per a la crisi derivada del coronavirus

La sessió, de caràcter extraordinari, també ha donat llum verda per continuar el procediment d'aprovació del Pressupost General de 2020

fachada-sabadell

fachada-sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dimecres 29 d’abril al matí va tenir lloc una sessió extraordinària del Ple Municipal de la ciutat de Sabadell, que, per primera vegada, i atesa l’actual situació d’emergència sanitària, es va fer via telemàtica. La sessió es va retransmetre en ‘streaming’ i es va poder seguir en línia per part de la ciutadania.

Durant el ple, es va donar  llum verda al cinquè expedient de modificació de crèdit, destinat a donar resposta a la situació provocada pel coronavirus a la ciutat. 

En aquest sentit, l’Ajuntament ja ha consignat més d’1,3 milions d’euros per a accions específiques. D’aquests, una gran part –més d’1,17 milions–, s’integra a una modificació de crèdit amb càrrec al romanent líquid de tresoreria, que és precisament el que es va aprovar en aquesta sessió plenària. Els altres 129.000 euros sortiran del fons de contingència.

El pressupost del 2020

D’altra banda, la sessió plenària també va debatre la continuïtat del procediment d’aprovació del Pressupost General de l’Ajuntament per a l’exercici 2020 que, després de la seva aprovació inicial i durant el període d’exposició pública, va quedar interromput per la declaració de l’estat d’alarma. Ara, a l’haver-se aprovat en aquest ple, es reprendrà el procés per culminar l’aprovació definitiva de la proposta pressupostària. 

Notícies relacionades

Finalment, l’ordre del dia ha inclòs l’aprovació d’una subvenció a l’entitat Rebost Solidari i a la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat. 

Més notícies de Sabadell