RELACIÓ JUDICIALITZADA

L'empresa de neteja viària de Sabadell haurà de tornar 2,6 milions d'euros a l'Ajuntament en un únic pagament

El consistori no ha admès els compromisos d'aval presentats per Smatsa per poder realitzar el pagament de forma fraccionada

undefined41763065 sabadell empresa de residuos smatsa camiones de basura recic180912163756

undefined41763065 sabadell empresa de residuos smatsa camiones de basura recic180912163756 / Nuria Puentes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Segons ha avançat el Diari de Sabadell i han confirmat fonts municipals a aquest diari, l’empresa que s’encarrega de la gestió dels residus i de la neteja viària a Sabadell, Smatsa, haurà d’abonar 2,6 milions d’euros a l’Ajuntament de la cocapital del Vallès Occidental en un únic pagament.

L’import és el resultat de les liquidacions del 2015 i el 2016. L’anterior govern va denunciar que hi havia una disconformitat entre els serveis facturats per l’empresa i els contractes amb el consistori, per la qual cosa s’haurien falsejat els costos del servei.

Les compensacions pels sobrecostos de les dues liquidacions pujaven a 2,6 milions d’euros, que Smatsa haurà d’abonar a l’Ajuntament en un termini d’un mes i mig. Des del consistori expliquen que, després que la justícia instés l’empresa gestora de residus a tornar els diners, Smatsa va sol·licitar mesures cautelars, però que es van denegar.

No s’han admès els avals

Notícies relacionades

Després d’això, Smatsa va sol·licitar també que el pagament d’aquests sobrecostos es realitzés de forma fraccionada, però l’Ajuntament ha denegat aquesta sol·licitud perquè no s’han admès els compromisos d’aval presentats per Smatsa per poder realitzar el pagament fraccionat. D’aquesta manera, l’empresa haurà de pagar de cop.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA