ACCIDENTS

Dues persones majors de 80 anys atropellades a Sabadell en menys d'una hora de diferència

Els dos afectats van ser traslladats a l'Hospital Parc Taulí amb «pronòstic lleu»

tauli3

tauli3 / ALVARO MONGE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Segons ha informat la Policia Municipal, dues persones majors de 80 anys van ser atropellades a Sabadell en menys d’una hora de diferència durant la tarda del dimecres 22 de gener.

La primera topada va afectar un home de 81 anys que, cap a les 17.25 h, creuava per un pas de vianants de la ronda Bellesguard amb el carrer Olzinelles del municipi vallesà. En aquell moment, un vehicle va atropellar l’home.

En el succés, van intervenir una unitat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i dues unitats de la Policia Municipal. L’afectat va ser traslladat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell amb «pronòstic lleu» per a la seva valoració, segons ha explicat el cos policial.

Un segon atropellament

A les 18.08 hores del mateix dia, al carrer Argentina amb el carrer La Palma, es va produir l’atropellament d’una dona de 88 anys per part un autobús de la línia 4 quan també creuava per un pas de vianants.

Notícies relacionades

Igual que en el primer accident, la persona atropellada va ser traslladada a l’Hospital Taulí amb «pronòstic lleu» per a la seva valoració.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA