VENDA IL·LEGAL

La Guàrdia Civil intervé a Sabadell dos ullals d'elefant que es venien per internet per 5.000 euros

El propietari s'enfronta a un delicte contra la fauna per tinença i comerç d'espècies amenaçades

foto 3591163

foto 3591163

1
Es llegeix en minuts
ACN

La Guàrdia Civil va intervenir a Sabadell el mes de desembre passat dos ullals d’elefant que estaven a la venda a diversos portals digitals de compravenda de productes de segona mà. Els ullals s’oferien per 5.000 euros i estaven en perfecte estat i guarnits amb uns segells gravats en anells metàl·lics i incrustats en una base de fusta que serveix com a element decoratiu i de recolzament.

Segons ha informat la Guàrdia Civil a través d’un comunicat, el propietari no tenia cap documentació que acredités la seva tinença legal ni l’origen dels ullals, i només va manifestar que fa dos anys que els havia portat de Mallorca. El propietari s’enfronta a un delicte contra la fauna per tinença i comerç d’espècies amenaçades.

Alt nivell de protecció

Notícies relacionades

Els ullals intervinguts pel Seprona  van ser entregats al Servei Oficial d’Inspecció, Vigilància i Regulació d’Exportacions. La Guàrdia Civil recorda que aquesta espècie animal està catalogada amb un alt nivell de protecció al Conveni sobre el Comerç Internacional d’Espècies Amenaçades i fauna i flora silvestres.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA