GRAFITI

Sabadell estrena un mural urbà en el marc del projecte Pintem de Drets Sabadell

El tema sobre el qual versa la temàtica de la pintura és el dret al medi ambient i a un entorn sostenible

mural-sabadell

mural-sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sabadell compta amb un nou grafiti que dona continuïtat al projectePintem de Drets Sabadelli que s’emmarca, alhora, en la commemoració de la Declaració Universal de Drets Humans, firmada el 10 de desembre de 1948.

Aquest any el grafiti s’ha fet al mur que envolta l’entitat CIPO – Centre Especial de Treball, al carrer de l’Himàlaia. El tema sobre el qual versa la temàtica de la pintura és el dret al medi ambient i a un entorn sostenible. L’objectiu és «sensibilitzar i promoure la reflexió de la ciutadania en aquest àmbit», expliquen des del consistori.

Els artistes Denis, Vio i Hit, de la nova associació de Sabadell d’art urbà Artefacto, han sigut els encarregats de fer el mural. Per a això han utilitzat esprais MTN Water Based, «productes fets amb base d’aigua i amb un mínim impacte químic i ecològic al medi ambient», diuen des de l’ajuntament.

Treball conjunt

Notícies relacionades

Han col·laborat en el procés de creació i, a més, han participat en un taller de grafitis diferents joves dels instituts de Ca n’Oriac, Joan Oliver, Junqueras i Agustí Serra. També han pres part alumnes de CIPO, el grup de Dones Gitanes del Nord i membres de la comissió del parc del Nord.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA