ELECCIONS 10-N

Sabadell disposarà d'un servei per traslladar a votar persones amb mobilitat reduïda el 10-N

153.822 persones podran exercir el seu dret a vot repartides entre els 56 col·legis electorals de la cocapital vallesana

elecciones-sabadell

elecciones-sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb motiu de les Eleccions Generals del 10 de novembre l’Ajuntament de Sabadell ha contractat a la Creu Roja un servei que permetrà traslladar persones a qui, per malaltia, discapacitat o edat avançada, els sigui físicament impossible arribar pels seus propis mitjans al lloc de votació.

D’altra banda, l’Ajuntament habilitarà un dispositiu especial que comptarà amb una oficina de coordinació electoral per donar recolzament als membres de les meses electorals i també un centre d’atenció als electors on es donarà resposta a les consultes de la ciutadania sobre el cens electoral i la ubicació dels col·legis electorals.

La Policia Municipal, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, s’ocuparà de la vigilància dels col·legis electorals.

Col·legis electorals

La ciutat disposarà de 56 col·legis electorals, 226 taules i 130 representants de l’Administració, encarregats de transmetre les dades de participació i escrutini a la central de recollida de dades. El nombre total d’electors que figuren en les llistes del cens de Sabadell és de 153.822.

En aquestes eleccions hi haurà un col·legi electoral menys respecte de les anteriors, ja que la guarderia Calvet d’Estrella ja no és centre de votació. L’única mesa electoral que s’instal·lava ha sigut traslladada a l’Escola Calvet d’Estrella del carrer del Puigmal.

Avançaments de participació

Notícies relacionades

Entre les 8 i les 9 h es constituiran les meses electorals. A les 9 h es començarà a votar i els avanços de participació seran a les 14 h i a les 18 h. A les 20 h es tancaran les escoles i s’iniciarà el recompte de vots.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA