FESTA SOLIDÀRIA

Jornada reivindicativa a Sabadell per recaptar diners per als detinguts del 23-S i les seves famílies

Actuacions musicals, circ, un vermut solidari i un dinar popular omplen la plaça de la Creu Alta

foto 3561876

foto 3561876

1
Es llegeix en minuts
ACN

La plaça de la Creu Alta de Sabadell va ser l’escenari aquest diumenge 20 d’octubre d’una jornada de solidaritat per recaptar diners per als detinguts el 23 de setembre a la ciutat i les seves famílies. Diverses entitats, col·lectius i persones a títol individual van organitzar un programa que, des del migdia fins a la nit, va comptar amb actuacions musicals, circ, un vermut solidari i un dinar popular.

A més, es van recaptar diners a través de la venda de bosses, samarretes i amb una caixa de resistència. El membre del col·lectiu Sèpia Verda i de l’entorn d’alguns dels detinguts, Ricard Fernández, va explicar a l’ACN que amb la recaptació es farà front a les despeses dels advocats i dels trasllats a Madrid dels familiars per veure els detinguts.

Fernández va explicar que la jornada vol ser una «mostra de solidaritat» cap als detinguts el 23-S a Sabadell en el marc d’una operació de la Guàrdia Civil ordenada per l’Audiència Nacional, arran de la qual set persones estan empresonades.

«Una estona positiva i agradable»

Fernández va afegir que, amb la jornada, es pretén passar «una estona positiva i agradable» amb la idea de ser «combatius i festius alhora» per reivindicar «coses molt dures i drames que estan vivint les famílies». Fernández va reconèixer que no saben com hauria anat la jornada sense els esdeveniments d’aquesta última setmana però va assegurar que ja abans «hi havia moltes ganes en l’entorn» i rebien missatges de molta gent que els preguntava com podien ajudar.

Laundry el Rumbero, Cesk Freixas, Lu Rois i Roc Casagran i Corrandes són Corrandes van ser algunes de les actuacions destacada en la jornada de diumenge.

Notícies relacionades

El grup de recolzament als detinguts està preparant una altra acció de cara al 23 d’octubre, quan es complirà un mes de les detencions.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA