TALL DE CARRETERES

Una protesta estudiantil acaba amb carreres i cops de porra a Sabadell

Prop de 200 joves han tallat un dels accessos a la cocapital del Vallès Occidental des de la C-58 durant més de dues hores

foto 3559967

foto 3559967

1
Es llegeix en minuts
ACN

La protesta que diversos estudiants de secundària de Sabadell han dut a terme en un dels accessos a la ciutat des de la C-58 ha acabat amb carreres i cops de porra.

Els joves s’han reunit a la zona de la plaça del Mil·lenni cap a les dotze del migdia i han bloquejat el pas a desenes de vehicles que intentaven accedir a la cocapital vallesana procedents de l’autopista.

Dues hores més tard, han arribat quatre furgons antiavalots dels Mossos i han dispersat la concentració empenyent els manifestants amb les porres.

Refugiats als carrers propers

Els estudiants, la majoria menors d’edat, han fugit i s’han refugiat als carrers pròxims al punt on s’estava duent a terme la protesta. La policia catalana s’ha desplaçat amb les furgonetes fins a la carretera de Molins i allà han tornat a intervenir. Alguns joves han abocat un contenidor i els Mossos l’han recol·locat.

Notícies relacionades

Finalment, la concentració s’ha dissolt. Tot i que no hi ha hagut càrregues, alguns manifestants asseguren que han rebut algun cop de porra.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA