CAMPANYA SOLIDÀRIA

Sabadell s'adhereix a la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'

Les activitats previstes es faran a la Bassa i a les piscines Joan Serra, del Club Natació Sabadell, del Club de Tennis i del Cercle Sabadellès

A moltes piscines de Catalunya organitzen diferents activitats lúdiques, però totes compten amb el tradicional salt conjunt a l'aigua

mullat2019

mullat2019

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sabadell s’adhereix a la campanya‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, que tindrà lloc el diumenge 14 de juliol organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple. S’han organitzat activitats relacionades a diferents piscines de la ciutat: la Bassa, les Piscines Municipals Joan Serra, el Club de Tennis, el Cercle Sabadellès i el Club Natació Sabadell.

El ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ celebra aquest any la 26a edició, en què municipis com Parets del Vallès han participat tots els anys. Amb la iniciativa es promou mostrar la solidaritat cap a les 9.000 persones que tenen aquesta malaltia a Catalunya.

En total, més de 600 piscines hi participen a tot Catalunya. En moltes organitzen diferents activitats lúdiques, però totes tenen en comú el salt conjunt a l’aigua en què participen més de 100.000 persones.

La presentació de l’esdeveniment

A la cocapital vallesana, ja s’han presentat les diferents accions previstes per a la jornada de diumenge, en un acte a la Bassa de Sabadell i que ha comptat amb la presència de la regidora d’Esports, Laura Reyes; la regidora de Salut, Sònia Sada; el director general del CN Sabadell, Carles Poyato; el vicepresident de l’àrea institucional del Club de Tennis Sabadell, Josep Morral; la responsable d’atenció al client de les Piscines Municipals, Joan Serra; Maribel Morcuende, i el vocal d’activitats dirigides i natació del Cercle Sabadellès 1856, Andrés Luque.

Durant la presentació, la regidora d’Esports ha destacat el paper de la Fundació Esclerosi Múltiple, que, segons les seves paraules, “inverteix molts esforços i es mereix tota la nostra col·laboració”.

Notícies relacionades

Per la seva part, la regidora de Salut, Sonia Sada, ha recordat la importància d’accions solidàries com el ‘Mulla’t’ “per continuar investigant en aquest àmbit i donar a conèixer aquesta malaltia”.

Més notícies de Sabadella l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA