FINAL COPA CATALUNYA

Sabadell acollirà la fase final de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala

L'esdeveniment tindrà lloc entre el 10 i l'11 de setembre al Pavelló Nord de la cocapital vallesana

marcosl47908018 deportes  futbol sala fc barcelona  futsal  kairat190426191210

marcosl47908018 deportes futbol sala fc barcelona futsal kairat190426191210

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una reunió amb els quatre equips semifinalistes masculins i els dos equips finalistes femenins de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala “ha acordat celebrar la fase final de la competició, els dies 10 i 11 de setembre que ve, al Pavelló Nord de Sabadell,” han explicat des de la Federació Catalana de Futbol (FCF).

Segons han publicat des de la FCF, representants del Barça –que ha guanyat les 6 últimes edicions–; del’Indústries Santa Coloma; de l’FS Salou i del Futsal Aliança Mataró, en categoria masculina; i del’AE Penya Esplugues i del CFS Eixample, en categoria femenina, s’han reunit amb el director de la Lliga Catalana de Futbol SalaJosé Miguel Calle a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, per desenvolupar el projecte.

Durant la reunió

En primer lloc, “s’ha informat de la nova seu per acollir aquesta Fase Final de la Copa Catalunya Sènior masculina i femenina” i, després, s’ha fet el sorteig per establir els aparellaments de la categoria masculina.

Així, les semifinals han creuat l’FS Salou amb l’Indústries Santa Coloma i el Futsal Aliança Mataró amb el Barça.

Queda fora el CFS Femisport

Notícies relacionades

Des de la FCF també han explicat que, a causa del reglament, “s’han retirat els drets de participació” del CFS Femisport, a causa de “la seva fusió amb el club AE Penya Esplugues”, ja que només es permet un equip per club.

Més notícies de Sabadella l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA