Reclam municipal

Sabadell demana "celeritat" a la Generalitat per complir els acords per construir dues escoles

El Govern garanteix que els dos equipaments estan inclosos en el Pla de la Conselleria d'Ensenyament però sense data per a la seva aprovació

foto 3404230

foto 3404230

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’Ajuntament de Sabadell ha exigit "màxima celeritat" a la Generalitat en el compliment dels acords als quals va arribar amb la Conselleria d’Ensenyament per a la construcció de l’escola Virolet i l’institut Can Llong.

Ha recalcat que els compromisos "no s’estan complint", amb referència que en una reunió entre les dues institucions, la tardor passada, el Govern va comunicar que com a pas previ a la licitació donaria el vistiplau al gener, però no ha sigut així, segons ha informat el consistori vallesà en un comunicat.

L’administració local ha assegurat que "després de diferents contactes amb responsables de la Generalitat" durant les últimes setmanes,l’Executiu català ha garantit que els dos equipaments estan inclosos en el Pla Econòmic i Financer de la Conselleria d’Ensenyament, però sense data concreta per a la seva aprovació.

Ha recordat que la situació de temporalitat de l’escola i de l’institut "no es pot allargar més i és necessari" que els pactes segellats es compleixin de forma definitiva i urgent.

Notícies relacionades

En el cas de l’escola Virolet s’està redactant el projecte executiu, que es va adjudicar el novembre amb una durada prevista de set mesos i queda pendent la licitació de les obres, i a l’institut Can Llong li falta la licitació i la posterior construcció.

Més notícies de Sabadell