Debat

La resiliència i el benestar emocional centraran la 3a edició del Fòrum Salut de Sabadell

L'objectiu és situar la Salut en el centre del debat i de la sensibilització ciutadana

forumsalut19b c8562b60deee17a2e77f6f50828f0461

forumsalut19b c8562b60deee17a2e77f6f50828f0461

1
Es llegeix en minuts
El Períodico

El Fòrum Salut celebrarà la tercera edició els pròxims 5 i 6 d’abril amb la resiliència i el benestar emocional com a temàtiques protagonistes. D’aquesta manera, el Fòrum proposarà als assistents informació i elements de reflexió sobre qüestions com quin és el significat de resiliència, com afavorir-la o què ens ajuda i què no a sentir-nos millor. Les inscripcions a la trobada, oberta a tots i d’accés gratuït, ja estan obertes.

El Fòrum Salut és un esdeveniment anual que té per objectiu situar la Salut en el centre del debat i de la sensibilització ciutadana, mitjançant la informació i el diàleg col·lectiu sobre un àmbit específic. Amb aquesta finalitat, compta amb ponències d’especialistes que, de forma comprensible, acosten al públic diferents qüestions relacionades amb el tema escollit i ofereix, així mateix, propostes familiars i tallers diversos.

En aquest marc, la tercera edició del Fòrum proposa per al 5 i 6 d’abril una ponència sobre el benestar i els malestars en clau adolescent, a càrrec del psicòleg i educador Jaume Funes. Es parlarà també sobre accions per promoure la resiliència i el benestar, una taula rodona amb històries de resiliència, a més de tres tallers relacionats.

Dinamització per a nens

Així mateix, divendres a la tarda, la Creu Roja dinamitzarà un espai per a nens de 2 a 10 anys amb jocs i tallers d’emocions, dirigit als fills de les persones que s’inscriguin a la ponència i a la taula rodona previstes. El microteatre serà un altre dels ingredients del Fòrum, en aquest cas dissabte, amb la companyia Anfiteatro, que oferirà la peça “El dentro, el de fuera”.

Notícies relacionades

El Fòrum Salut és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell i un comitè organitzador nascut del Consell Municipal de Salut, que proposa els continguts, les conferències i altres activitats que conformen l’esdeveniment.

Més notícies de Sabadell