Mobilitat

Sabadell expressa la seva "preocupació" pels problemes de mobilitat que pot generar el centre logístic d'Amazon

Maties Serracant reclama que la rotonda de Can Roqueta es construeixi "com més aviat millor"

foto 3419183

foto 3419183

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, assegura que segueix amb “preocupació i atenció” la implantació del nou centre logístic d’Amazon a la zona de Can Llovateras de Barberà del Vallès. L’alcalde reconeix que el preocupen els “problemes de mobilitat” que es poden derivar i reclama que la futura rotonda d’accés al polígon de can Roqueta “es faci com més aviat millor”.

Serracant realitza aquestes declaracions després que l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda expressés el seu malestar per la instal·lació d’Amazon al Vallès Occidental i el possible col·lapse de la B-140 i l’accés a l’AP-7 que pugui generar.

L’alcalde de Sabadell afirma que comparteix “la preocupació per la mobilitat” de Santa Perpètua i adverteix que des de Sabadell sempre s’ha defensat “que no hi hagi empreses logístiques al voltant del riu Ripoll pels requeriments que genera aquesta activitat”.

Serracant reconeix que tot i que els terrenys on s’està construint el nou centre logístic d’Amazon pertanyen a Barberà, formen part del projecte empresarial impulsat per l’anterior executiu sabadellenc. “Ens preocupen els problemes de mobilitat que es puguin generar i fa falta estar atents perquè la nova rotonda d’accés a l’àmbit, a Can Roqueta i a la carretera B-140, es construeixi com més aviat millor”.

Notícies relacionades

Pel que fa a aquesta via, recorda que es tracta d’un eix que “necessita una inversió important” i que presenta carències de seguretat “amb un gir a l’esquerra amb un canvi de quota, i altres elements que fan necessàries unes actuacions que de vegades són de cirurgia”.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Amazon