La por dels ciutadans

Associacions de veïns de Can Feu i Gràcia de Sabadell demanen "eliminar" naus abandonades

Apunten que "faciliten la realització d'actes delictius" i suposen la pèrdua de l'espai públic en favor dels delinqüents

zentauroepp46828216 sabadell190205090452

zentauroepp46828216 sabadell190205090452 / Susanna Saez

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Les associacions de veïns dels barris de Can Feu i Gràcia de Sabadell han reclamat a l’Ajuntament que "elimini" les naus industrials abandonades que proliferen a la ciutat, una petició que han fet després de l’agressió sexual múltiple a una noia comesa en un fàbrica en desús a Can Feu.

Han exigit al consistori que, "més enllà de les condemnes públiques i actes de repulsa, facin servir tots els esforços possibles per eliminar aquells punts negres" de la localitat i que suposen un entorn de risc per a la ciutadania.

A més, han apuntat que "faciliten la realització d’actes delictius" i suposen la pèrdua de l’espai públic en favor dels delinqüents.

Han insistit que correspon a l’administració local "fer efectives les seves responsabilitats i evitar que es continuïn permetent aquests espais d’impunitat".

Notícies relacionades

Les dues entitats han manifestat "el més ferm i contundent rebuig de la brutal agressió sexual" i el seu recolzament a la víctima, així com a la seva família i amics, remarcant el seu compromís contra la violència i les agressions i confiant que l’acció policial i judicial donin una resposta contundent.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Violacions