Conflicte

La companyia de neteja viària de Sabadell denuncia atacs vandàlics contra els seus vehicles

Smatsa qualifica aquestes accions de «kale borroka» i les vincula amb el conflicte obert amb l'ajuntament

undefined41763065 sabadell empresa de residuos smatsa camiones de basura recic180912163756

undefined41763065 sabadell empresa de residuos smatsa camiones de basura recic180912163756 / Nuria Puentes

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’empresa responsable de la neteja viària i la recollida de residus de Sabadell, Smatsa, ha presentat una denúncia policial després que alguns dels seus vehicles hagin aparegut amb les rodes punxades. Aquests actes han afectat unitats que estaven aparcades a prop de la seva seu central, així com el vehicle particular d’un alt càrrec de la companyia, que estava estacionat a prop del seu domicili.

“Denunciem públicament l’extrema gravetat d’aquests fets, que s’emmarquen en el context de la campanya d’assetjament continuat que duu a terme Crida per Sabadell, juntament amb altres plataformes del seu cercle pròxim”, ha assenyalat la companyia. Alhora, qualifica aquests comportaments de “kale borroka”.

Els fets succeeixen després de l’aparició de pintades a les instal·lacions de Smatsa, així comd’adhesius amb lemes atacant l’empresa.

Notícies relacionades

El conflicte entre l’executiu local i Smatsa es va iniciar el 2017 quan el govern municipal va detectar un presumpte sobrecost en el servei. Va obrir diversos expedients a la companyia i va promoure una inspecció tècnica de la facturació per obligar l’empresa a cobrar pels serveis prestats amb el preu contractual que va oferir, i no segons els equips que posava a disposició.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Empreses