Acord

L'Aeroport de Lleida acull l'activitat formativa de l'Aeroclub Barcelona-Sabadell

Barcelona Flight School basarà en el nou hangar dues aeronaus i el desenvolupament de la seva activitat de formació

foto 3440846

foto 3440846

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’Aeroport de Lleida-Alguaire acollirà des del gener l’activitat formativa de l’Aeroclub Barcelona-Sabadell, la tercera escola de pilots que instal·la la seva base a l’equipament lleidatà en el qual ja treballen BAA Training i el Cesda.

El Reial Aeroclub de Lleida i l’Aeroclub Barcelona-Sabadell han tancat aquest divendres un acord pel qual el centre barceloní utilitzarà l’hangar que ara utilitza el Reial Aeroclub de Lleida, per basar-hi dues aeronaus i desenvolupar la seva activitat de formació, segons un comunicat de la Conselleria de Territori de la Generalitat.

A la firma de l’acord hi han assistit els presidents de les dues entitats, Josep Maria Niubó i Pere-Joan Nogueroles respectivament, i el secretari d’Infraestructures del Govern i president d’Aeroports de Catalunya, Isidre Gavín.

Notícies relacionades

L’Aeroclub Barcelona-Sabadell, que actuarà amb la seva marca comercial, Barcelona Flight School, valora molt positivament aquest acord, ja que permetrà una nova expansió de les aficions aeronàutiques en territori lleidatà, tant pel vessant de la formació de nous pilots professionals com per a la d’altres titulacions complementàries, juntament amb el Reial Aeroclub de Lleida.

Segons la Conselleria, el reenfocament de l’activitat de l’Aeroport de Lleida-Alguaire com a plataforma industrial aeronàutica de Catalunya prioritzant els seus usos formatius, tecnològics i industrials encaixa amb els objectius de les dues entitats.

Temes:

Aeroports