Debat.

Sabadell descarta demanar que se suspenguin les activitats recreatives a l'aeroport

Maties Serracant afirma que es tracta d'una infraestructura d'"interès per al municipi i la comarca" però adverteix que fa falta "minimitzar els riscos" que genera

lainz46173668 badia del valles 7 12 2018 una avioneta ha colisionado accid181207201504

lainz46173668 badia del valles 7 12 2018 una avioneta ha colisionado accid181207201504

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, descarta, ara per ara, demanar que se suspenguin les activitats recreatives a l’aeroport de la ciutat. Serracant ho ha dit després del debat que ha ressorgit al voltant del futur d’aquesta infraestructura arran del’accident mortal que va tenir lloc el passat l7 de desembre a Badia del Vallès.  

L’alcalde recorda que es tracta d’una infraestructura d’“interès per la ciutat i la comarca”,tot i que adverteix que “fa falta minimitzar els riscos que genera”.Aquestes declaracions les fa mentre s’espera que es constitueixi una taula de treball, amb la conselleria de Territori al capdavant, que abordi la seguretat de l’aeròdrom.

D’aquesta manera, l’alcalde s’ha desmarcat de la petició de les alcaldesses de Badia del Vallès, Eva Menor, o la de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras, que han demanat el final de les activitats de tipus recreatiu.

Serracant indica que la setmana passada es va celebrar una trobada amb el departament de Territori en la qual l’executiu local va comunicar al Govern que volia formar part de la taula de treball que es crearà per valorar quines mesures es poden dur a terme per incrementar la seguretat.

“Hi ha d’haver una taula en la qual es puguin explicitar els diferents posicionaments i abordar aquest debat que s’ha reobert”, assenyala l’alcalde que ha dit que l’objectiu és que en el marc d’aquesta trobada “s’exposin les dades i informacions de les quals es disposi per analitzar la viabilitat de la infraestructura”.

Notícies relacionades

“Li demanem a Aena i a l’aeroport que posi tota la informació sobre la taula per avaluar com gestionem la infraestructura en un context metropolità, que li dona una potencialitat molt gran, però alhora la necessitat de treballar en els protocols necessaris perquè no es repeteixi un accident com est”, assegura.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Aeroports