Municipals

Iceta i Batet acompanyaran Marta Farrés en la presentació de la seva candidatura a l'alcaldia de Sabadell

Vol donar el relleu a Josep Ayuso, que es va imposar en les eleccions primàries del PSC del 2015

Miquel Iceta, líder del PSC

Miquel Iceta, líder del PSC / ACN / JORDI BATALLER

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i la ministra de Política Territorial, Meritxell Batet, acompanyaran Marta Farrés en la presentació de la seva candidatura a l’alcaldia de Sabadell dilluns vinent, 19 de novembre, a les 19 h, segons han explicat fonts del partit.

A l’acte, que tindrà lloc a la Sala Polivalent del Parc Nord del municipi, també hi aniràl’alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, i serà presentat per l’actriu Rosa Maria Sardà.

Farrés vol donar el relleu a Josep Ayuso, que es va imposar en les eleccions primàries del PSC de Sabadell per elegir l’alcaldable en les municipals del 2015. En aquelles primàries Ayuso es va imposar a la candidatura de Farrés per 50 vots, i va sortir escollit amb el 52,7 dels sufragis davant el 46,3% que va obtenir Farrés.

Llavors, Farrés es presentava com la candidata de la renovació de la formació després del període en què Manuel Bustos va governar Sabadell i va ser imputat en el ‘cas Mercuri’.

Ayuso va guanyar les eleccions després d’aconseguir cinc regidors, però finalment els quatre regidors d’Unitat pel Canvi Sabadell-Entesa, els quatre de Crida per Sabadell, els quatre d’ERC i els dos de Guanyem Sabadell van situar Juli Fernández (ERC) al capdavant del consistori.

Notícies relacionades

Aquest acord incloïa que Fernández només governaria la meitat del mandat mentre l’actual alcalde Matías Serracant (Crida per Sabadell) seria primer regidor en la segona part de la legislatura.

Més notícies de Sabadell